Aanmelden workshop Ecokathedraal LF2018

Hier kunt u zich inschrijven voor één van de negen workshops die de Stichting TIJD in 2018, het jaar dat Leeuwarden Friesland Culturele Hoofdstad van Europa is.

Alle workshops vinden plaats op een woensdag. Sprekers zijn Oeds Westerhof, Huub Mous en Peter Wouda. Het ochtendprogramma vindt plaats in zalencentrum Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1 in Heerenveen.
's Middags bezoeken we de Le Roy tuin in Heerenveen waar we gaan wandelen, fotograferen, dichten, stapelen, snoeien, discussiëren,.....

De kosten voor deze workshop bedragen € 50,- per persoon. Dit is inclusief lunch en een boek naar keuze dat door de Stichting TIJD in eigen beheer is uitgegeven. Een overzicht van deze boeken vindt u op de website van de Stichting TIJD.

Gebruik 1 aanmelding per persoon!

 

 

Terug naar de voorpagina

 

 

Neem contact met ons op

Stichting TIJD
info@stichtingtijd.nl
Tel: 06-24573020

Mailen of bellen is leuk, langskomen nog leuker! Op woensdagmorgen zijn er vrijwilligers aan het werk in de ecokathedraal aan de Pres. Kennedylaan en Europalaan in Heerenveen. Op dinsdagmiddag zijn er vrijwilligers aan het werk in de ecokathedraal in Mildam. U bent meer dan welkom om kennis te maken!

 

 

De ecokathedralen bezoeken?

Zowel de ecokathedraal in Mildam als de Le Roy tuin in Heerenveen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar geopend. Toegang is gratis, er wordt geen entree geheven.
Wilt u een rondleiding, dan kunt u contact opnemen met ons via mail info@stichtingtijd.nl of telefonisch op 06-24573020

 

 

De Stichting TIJD en #LF2018

Stichting TIJD Ecokathedraal LF2018
Stichting TIJD / Ecokathedraal en #LF2018

De Stichting TIJD gaat in het kader van Leeuwarden / Fryslân 2018 het komende jaar actief zijn met een aantal evenementen:

  • 9 workshops "Ecokathedraal leven en werken" in Heerenveen en Mildam
  • Een TIJD-symposium op 31 oktober 2018
  • Het Le Roy theater in de Le Roy tuin in Heerenveen-Midden staat in 2018 ter beschikking van (amateur) verenigingen en mensen die op een of andere manier een podium zoeken voor hun talent.

De workshops en het TIJD-symposium zijn mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Gemeente Heerenveen.

gemeente heerenveen ecokathedraal 100

 

Wilt u op de hoogte blijven van deze activiteiten? Vul dan ook uw naam in op deze website, of stuur een mailtje naar 2018@stichtingtijd.nl

 

DONATIES WELKOM!

U kunt de Stichting TIJD financieel steunen door TIJDgenoot / Vriend van de Stichting TIJD te worden. Al vanaf € 10,- per jaar kunt u onze plannen mee helpen realiseren door het invullen van dit online aanmeldformulier. Gewoon even doen!

facebook_page_plugin